Skip to main content
Nieuws

Denkkracht verzorgt cursus: ๐˜•๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ด๐˜บ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜‹๐˜ช๐˜ข๐˜จ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜’๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜‘๐˜ฆ๐˜ถ๐˜จ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ

20 december 2021
Auteur: denkkracht

In samenwerking met RCSW verzorgt Denkkracht op 27 september en 7 oktober 2022 de cursus โ€˜Neuropsychologische Diagnostiek bij Kinderen en Jongerenโ€™. Wil je in korte tijd je kennis en handelingsvaardigheden binnen de neuropsychologische diagnostiek en behandeling van kinderen vergroten? Schrijf je dan in voor deze tweedaagse bootcamp!

๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ถ๐˜ณ๐˜ด๐˜ถ๐˜ด ๐˜•๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ด๐˜บ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜‹๐˜ช๐˜ข๐˜จ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜’๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜‘๐˜ฆ๐˜ถ๐˜จ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ข๐˜จ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ด๐˜บ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ข๐˜ถ.

In de bootcamp Neuropsychologische Diagnostiek bij Kinderen en Jeugdigen leer je alles over de bijzondere breinen van kinderen. Je krijgt inzicht in de cognitieve en sociaal-emotionele beperkingen van een kind. Hoe werken de hersenen bij kinderen met leerproblemen, ADHD, autisme en andere hersenaandoeningen? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in de neuropsychologische diagnostiek? En hoe breng je de neurocognitieve sterktes en zwaktes in beeld bij kinderen met leerproblemen, ADHD, autisme en andere hersenaandoeningen?

Dr. Anja Vinck PhDRenรฉe Welling en dr. Dorine Slaats-Willemse, PhD houden zich bezig met deze vragen in de postacademische cursus Neuropsychologische Diagnostiek. Zij maken kennis en expertise in de klinische kinderneuropsychologie toegankelijk. Wil jij kinderen met leerproblemen, ADHD, ASS of andere hersenaandoeningen de juiste hulp bieden? En wil je kennis opdoen over leer-en cognitieve problemen, ADHD, autisme en andere hersenaandoeningen? Dan is de postacademische cursus Neuropsychologische diagnostiek bij Kinderen en Jeugdigen echt iets voor jou!

Ben jij in het bezit van een hbo of universitair (bachelor of master) diploma? En ben je werkzaam binnen de jeugd-GGZ, het ziekenhuis, de revalidatiegeneeskunde of het onderwijs? Schrijf je dan nu in voor de postacademische cursus Neuropsychologische diagnostiek: https://www.rcsw.nl/bij-en-nascholing/aanbod/neuropsychologische-diagnostiek-bij-kinderen-en-jeugdigen-0

 

Overige artikelen