Het Denkkracht team

De kracht
Denkkracht kijkt naar de mogelijkheden van elk kind. Van intake tot behandeling geeft 1 team van professionals u binnen 4 weken inzicht in de problemen van uw kind. Maak kennis met het Denkkracht team:

Dorine Slaats

Dorine Slaats

directeur behandelzaken
Bij elk kind vind ik het opnieuw ontzettend boeiend om de puzzel op te lossen: ‘Hoe komt het dat het op school niet zo lekker loopt? ‘Hoe kunnen we hem/haar helpen zodat hij weer goed in zijn vel komt?’ Het geeft voldoening om op onderzoek uit te gaan zodat ook het laatste stukje van de puzzel gevonden wordt.
Anja Vinck

Anja Vinck

GZ-psycholoog/ Neuropsycholoog

Een brein in ontwikkeling is krachtig en kwetsbaar tegelijkertijd! Samen met kinderen, ouders en school kijken hoe die balans het beste te beïnvloeden is om zo het beste uit het kind naar boven te halen, vind ik een leuke uitdaging. Denkkracht biedt de mogelijkheden om op basis van gedegen diagnostiek een plan op maat te maken voor het individuele kind. Hier draag ik graag een steentje aan bij.

Dorith Merkx

Dorith Merkx

toegepast psycholoog
Met veel plezier werk ik samen met het kind aan de tests en probeer daarmee nog beter te begrijpen op welke manier hij of zij denkt. Na de tests geef ik uitleg aan het kind, de ouders en eventueel de docent.
Janneke Ellenbroek

Janneke Ellenbroek

psychodiagnostisch medewerker
Als psychodiagnostisch medewerkster doe ik allerlei verschillende opdrachten met het kind, uiteenlopend van puzzels tot vragenlijsten. Op die manier wordt duidelijk wat de kwaliteiten van een kind zijn en waar hij extra ondersteuning kan gebruiken.
Kina Potze

Kina Potze

psychodiagnostisch medewerker

Ik vind het leuk om aan de hand van psychologisch onderzoek samen met een jongere aan de slag te gaan. Iedere keer weer merk ik hoe waardevol het onderzoek is en hoeveel informatie het oplevert. Het helpt ouders en leerkrachten beter te begrijpen waarom een kind bepaald gedrag laat zien.

Marcel Schoot

Marcel Schoot

directeur bedrijfsvoering
Kinderen, jongeren en ouders moeten bij Denkkracht ervaren dat je serieus genomen wordt én snel geholpen door deskundige en enthousiaste professionals. Ik doe er alles aan dit mogelijk te maken en te houden.
Natalie Kock

Natalie Kock

secretaresse
Elke dag organiseer ik vol enthousiasme een zo optimaal mogelijke samenwerking met het kind, de ouder en mijn collega’s. Ik luister naar de behoeftes en wensen en zorg ervoor dat we daar zo goed mogelijk aan kunnen voldoen.
Renée Welling

Renée Welling

Toegepast psycholoog
Door verschillende testen af te nemen achterhaal ik waar klachten vandaan komen of waardoor ze blijven bestaan en kan zo gericht advies te geven. Ik leer en ontdek elke dag meer over hoe een kind functioneert, vastloopt of juist manieren vindt om zich te redden met zijn vermogen.
Cindy van den Heuvel

Cindy van den Heuvel

Psychodiagnostisch medewerker
Ik vind het belangrijk dat een jongere zich in de testsituatie prettig voelt en daardoor tot een optimale prestatie komt. Door goed af te stemmen op de jongere en diens belevingswereld hoop ik dat elke keer weer te bereiken.
Els Ekvall

Els Ekvall

GZ-psycholoog

Ik ben erop gericht om de uitkomsten van het neuropsychologisch onderzoek in verband te brengen met het verhaal van kind en ouders.

Op die manier kunnen we gedrag beter begrijpen en kinderen op weg helpen om op hun eigen manier te leren en zich te ontwikkelen.

Anke van Herk

Anke van Herk

GZ psycholoog
Een bijdrage leveren aan het zorgvuldig cognitief in kaart brengen van een kind of jongere, zodat het deze, op basis van een goede analyse, weer in zijn kracht kan komen, vind ik iedere dag weer een boeiende uitdaging.
Marleen van Tetering

Marleen van Tetering

psycholoog
Hoe je vaardigheden zich ontwikkelen kan van invloed zijn op je schoolprestaties en op hoe je je voelt. In een motiverende testomgeving streef ik er daarom naar om verschillende vaardigheden zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit kan handige handvatten opleveren voor op school en voor behandelingen.
Ingrid Choinowski

Ingrid Choinowski

psychodiagnostisch medewerker

Elke keer vind ik het weer ontzettend leuk om samen met een kind aan de slag te gaan. Mijn streven is om op een prettige, ontspannen manier psychologische tests af te nemen. Op deze manier wordt duidelijk wat het kind goed kan en waar het moeite mee heeft.